Novosti

Novosti

Projekat gasifikacije opština Voždovca, Palilule i Barajeva nastavlja se utvrđenim tempom prema planu i potrebama građana.
Radovi na rekonstrukciji magistralnog toplovoda M1 i M2 započeti su 26. aprila u Novom Beogradu duž ulica Đorđa Stanojevića, Omladinskih brigada, Milutina Milankovića i u Bulevaru Umetnosti. Planirani rok za završetak radova je kraj 2023. godine i radovi se izvode po fazama.
Izgradnja gasnog interkonektora MG10 između Srbije i Bugarske, na delu trase kroz našu zemlju, od Niša do državne granice kod Dimitrovgrada planirana je još 2015. godine i kao jedan od veoma značajnijih projekata koji će Srbiji obezbediti sigurno snabdevanje gasom Evropska unija ga je proglasila za jedan od prioriteta. Njegova ukupna vrednost u Srbiji iznosi 75 miliona evra.
2020 godinu svi ćemo zasigurno pamtiti po globalnoj pandemiji virusa Covid-19 čije je delovanje još na početku godine pretilo da pored opasnog uticaja na zdravlje i socijalne aspekte društva poremeti i poslovne planove. Odgovornim ponašanjem i brigom o zaposlenima sa konstantom primenom svih propisanih zdravstvenih mera u Konvaru ćemo je ipak pamtiti i kao godinu koja je nastavila 16 godina dugačak niz dobrih poslovnih rezultata.
U godini ispunjenoj najrazličitijim uticajima globalne pandemije koji su, između ostalog, zahtevali i čestu reorganizaciju poslovnih aktivnosti, vođeni našom vizijom nastavili smo da unapređujemo procese rada sa osnovnim ciljem da postignemo još bolji kvalitet i efikasnost naših usluga kao i da obezbedimo našim zaposlenima bezbednu i zdravu radnu sredinu. Na početku godine implementirali smo standard SRPS ISO 27001:2014, sredinom godine završili resertifikaciju ISO 9001, 14001 i 45001 standarda da bi pred sam kraj godine uspešno implementirali i SRPS ISO 50001:2018 sertifikat.
Radovi na izgradnji pristupnih saobraćajnica oko nove autobuske stanice u novobeogradskom Bloku 42 počeli su krajem juna 2020god. i trenutno su u završnoj fazi. Pored izgradnje infrastrukturnih objekata u ul.Jurija Gagarina i Antifašističke borbe radi se i sanacija postojećeg dela kolovozne konstrukcije. 
Značaj razvoja sistema gasifikacije ogleda se u sigurnom, kvalitetnom i redovnom snabdevanju potrošača, kao i stvaranju uslova za pouzdan i bezbedan rad energetskih sistema. Na lokaciji glavnog razvodnog čvora (GRČ) Pančevo Konvar je započeo radove na izgradnji prijemne i otpremne čistačke stanice i transportnog gasovoda DN500 u dužini od 10km koji će povezivati mernu stanicu MS-3 na magistralnom gasovodu (interkonektoru) sa transportnim sistemom Srbija gas-a.
Grad Beograd sa preko dve hiljade aktivnih gradilišta već treću godinu beleži rekorde u građevinarstvu i svrstava se u jedno od najvećih gradilišta u Evropi kako ističu nadležni. Višegodišnje ulaganje u resurse i mehanizaciju omogućilo nam je da pratimo razvoj građevinarstva i budemo deo razvoja grada Beograda.
Strana 1 od 7

Konvar d.o.o.

Društvo za projektovanje, proizvodnju, usluge, kontrolu kvaliteta i inženjering.   

Pratite nas i na društvenim mrežama

Konvar d.o.o. Beograd