O nama Konvar doo

Konvar je preduzeće osnovano 2004. godine, nastalo kao rezultat težnji i potrebe da SZR "VAR", laboratorija za ispitivanje materijala i montažu termoenergetskih postrojenja proširi svoje kapacitete i unapredi poslovanje koje vrlo uspešno obavljalo od 1989. godine, kada je bila prva privatna laboratorija na prostoru bivše Jugoslavije. Rezultat tog zalaganja je preduzeće koje danas, uz korišćenje savremene opreme i novih tehnoloških postupaka sa uspehom nastupa na tržištu.

Naša misija

Od 1989 godine kada je osnovan SZR “Var” kao prva privatna laboratorija na prostoru bivše Jugoslavije postavljeni su visoki ciljevi za postizanje nivoa kvaliteta proizvoda i usluga. Praćenjem  zahteva i potreba korisnika, sagledavanjem stanja i razvoja tržišta dalo nam je podstreh da se razvijemo u preduzeće Konvar koje od 2004 godine kao mlad i perspektivan kolektiv uspešno posluje i gradi svoju poziciju na sve zahtevnijem tržištu. Nastojaćemo da opravdamo Vaše poverenje, jer najveća potvrda našeg rada je jačanje veza i dugogodišnja saradnja  sa poslovnim partnerima.

Naša Vizija

Stalnim unapređenjem procesa poslovanja, zasnovanog na odgovornosti svakog pojednica u sistemu, njihovim usavršavanjem u cilju unapređenja znanja, veština i poslovne sposobnosti, unapređenjem sistema menadžmenta kvaliteta saglasno zahtevima međunarodnih standarda kao i preciznim planiranjem svih aktivnosti sa ciljem da kvalitet i usluge budu pečat prepoznatljivog načina poslovanja su osnova na kojoj gradimo lidersku poziciju u oblastima naših delatnosti.
stilles.rs namestaj

Potvrda naše poslovnosti i kvalitetno rada su klijenti sa kojima imamo dugogodišnju saradnju:

11147

Konvar d.o.o.

Društvo za projektovanje, proizvodnju, usluge, kontrolu kvaliteta i inženjering.   

Pratite nas i na društvenim mrežama

Konvar d.o.o. Beograd