Podbušivanje - HDD bušenje

Kompanija Konvar u 2016. godinu ušla je sa novitetom u opremi i u asortimanu usluga koje pruža. U pitanju je mašina Ditch Witch - 25.
JT25 je horizontalni dirigovani podbušivač namenjen za instalaciju podzemnih kablova i cevi , na udaljenosti do 250m, u zavisnosti od konfiguracije terena i kategorije zemljišta. Nabavkom ove mašine i specijalnih alata i bušećih glava u mogućnosti smo da efikasnije i kvalitetnije izvodimo mašinsko-građevinske radove ispod puteva, reka i zelenih površina.

U proteklom periodu naš tim je uspešno izveo testiranje mašine uz prisustvo stručnjaka Ditch Witch iz Španije i Austrije.
Nakon mašine američkog proizvođača Ditch Witch tipa JT25 u naš građevinski sektor stigla je nova mašina istog proizvođača tipa JT60 AT.
Kao prva iz te kategorije na ovim prostorima JT60 AT pruža novi spektar mogućnosti. Namenjena je za sve vrste terena kao što su zemlja, pesak, šljunak, a svojim karakteristikama posebno se ističe bušenjem krupnog kamena i kompaktnih stena. U osnovi namenjen je za instalaciju podzemnih kablova i cevi na udaljenosti do 500m i prečnika cevi koji se uvlači do Ø1200mm sa dubinama bušotine i preko 20m.

 

Sagledavanjem zahteva tržišta i uslova rada ove godine kupili smo i mašinu Ditch Witch tipa JT20.
JT20 je u osnovi manja mašina iz serije JT koja pruža mnogo mogućnosti. Sa puno snage upakovane u kompaktnu veličinu i nove funkcije poput jednostavnog režima rezanja i LCD displeja koji štedi vreme ova mašina nam omogućava brz i siguran rad u svim uslovima. Njen turbo punjeni motor proizvodi dosta manje buke (82dBA) i spada u najtiše u svojoj klasi. Namenjen za instalaciju podzemnih kablova i cevi manjeg prečnika, na udaljenosti do 200m, u zavisnosti od konfiguracije terena i kategorije zemljišta.

Konvar d.o.o.

Društvo za projektovanje, proizvodnju, usluge, kontrolu kvaliteta i inženjering.   

Pratite nas i na društvenim mrežama

Konvar d.o.o. Beograd